DJ Dr Anders

Wanneer:
17/05/2019 @ 10:30 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-05-17T10:30:00+02:00
2019-05-17T16:00:00+02:00
Waar:
Muziekkoepel

Dr. Anders is het alter ego van de Enschedeër Hans Beuzel en die is van het bouwjaar 1964, toen The Beatles net waren begonnen, de eerste man nog naar de maan moest gaan en roken nog gezond was.

Muziekverslaafd was Hans al snel, de verslaving aan dj-en kwam iets later, als student journalistiek in Utrecht. Daarna draaide hij onder meer in het Deventer’  Burgerweeshuis, Metropool in Hengelo en Atak in Enschede (nu Metropool), waar hij aan de wieg stond van de Basic Grooves-party’s en binnenkort de gastheer is in ‘Dr. Anders’ Vinyl Café’, waarbij alles draait om die mooie zwarte plakken. 

DJ Dr. Anders draaide op maar liefst vijf edities van het Enschedese Geuzenpopfestival, verzorgt jaarlijks marathon-sessies op het Fields Of Joy Festival in Oldenzaal, draait regelmatig in het Holland Casino en liet bijna tien jaar lang regelmatig bruin café Het Bolwerk op z’n grondvesten trillen. Hij doet graag een partijtje moeilijk met duistere techno op het multimediale kunstfestival Gogbot, maar draait net zo graag op bruiloften , partijen of zakelijke bijeenkomsten

Afhankelijk van de gelegenheid zoekt Dr. Anders de mooiste muziekjes bij elkaar: van disco tot techno, van house tot rock, van soul tot hiphop, van reggae tot drum ‘n’ bass, van hits tot underground, van Afrikaans tot Balkan-beats. Als er maar funk in zit.  Soms van vinyl, soms digitaal, soms allebei, wat maar het best bij het feestje past.